ročke, sodi, plastenke

ročke za rezervno gorivo
Zaradi zahtevane nepropustnosti sten so ročke izdelane iz posebnega HDPE materiala. Zapirajo se z navojnimi pokrovi in so dodatno opremljene s pregibnim lijem za lažje izlivanje. Služijo kot posode za rezervno gorivo za kar imajo tudi ustrezen A-test.
nalagalne in ostale ročke
Ročke volumna od 3l do 25l so oblikovane tako, da se nalagajo na EU palete. Glede na potrebe in zahteve kupca jih lahko izdelamo v lažji in težji izvedbi. Zapirajo se z navojnimi pokrovi z vstavljeno varovalno plombo. Nekatere ročke imajo UN certifikat za transport in shranjevanje nevarnih snovi, kar še poveča njihovo uporabnost.
sodi s široko odprtino
Sodi s široko odprtino so oblikovani tako, da dobro prenašajo obremenitve in omogočajo nalaganje enega soda na drugega. Primerni so za uporabo v prehrambeni, kemijski in farmacevtski industriji. UN certifikati (RID, ADR) za transport nevarnih snovi po kopnem, morju in zraku. Standardna barva: modra. Črn pokrov s tesnilom in zapiralnim obročem. Sodi manjših volumnov imajo stranske ročaje.
sodi z eno ali dvema odprtinama
Sodi z dvema odprtinama so oblikovani tako, da dobro prenašajo obremenitve in omogočajo nalaganje enega soda na drugega. Primerni so za uporabo v prehrambeni, kemijski in farmacevtski industriji. UN certifikati (RID, ADR) za transport nevarnih snovi po kopnem, morju in zraku. Standardne barve: modra, črna in natur. Pokrovi s tesnili in varovalnimi plombami.
plastenke in doze
Plastenke volumna od 1 l do 1,5 l so različnih oblik in imajo širok spekter uporabe. Zapirajo se z navojnimi pokrovi, ki zagotavljajo tesnjenje, teža plastenk pa se lahko prilagaja zahtevam kupca. Doze so okrogle ali kvadratne oblike z grlom večjega premera, ki omogoča lažje polnjenje in uporabo. Zapirajo se lahko z navojnim pokrovom ali pokrovom na pritisk. Uporabljajo se pretežno v kemični industriji za pakiranje pastoznih in prašnatih snovi.
nazaj